dilluns, 16 de gener del 2012

NOVA ACTIVITAT: EL QUADERNET VIATGER DELS CONILLS DE 4 ANYS.


“El quadernet viatger”, és una nova activitat que realitzarem dues vegades a la setmana a partir d’aquest segon trimestre i fins a finals de curs, amb possibilitat de continuïtat a 5 anys.

Consisteix en què a classe hem preparat un quadern de fundes amb un espai per a cada nin i nina; cada divendres i cada dilluns, un dels vostres fills es durà aquest quadern a casa.

En que consisteix? Amb la vostra ajuda, cada infant emplenarà l’espai amb la seva història personal, deixant oberta la porta a la imaginació. Per exemple, ho podem fer amb: fotos, collages, contant experiències, anècdotes, gustos, curiositats, fent dibuixos, exposant cançons o contes... Ho podeu començar a elaborar!

Ja teniu a la vostra disposició el calendari en que us podeu dur el quadernet per omplir a casa. Us podeu apuntar a la porta de vidre de l’entrada. s’ha de seguir estrictament per a què tots i totes hi poguem participar.

També podreu veure les novetats envers aquesta activitat al nostre blog d’aula: http://cancantop4.blogspot.com/

Teniu en compte que hem de tenir molta cura del quadernet, ja que anirà a totes les cases i hem d’evitar que es fassi malbé. No es pot perdre, ja que és una tasca que anirem elaborant entre tots. a més, serà un bon record que quedarà a l’escola curs rere curs, a la biblioteca d’aula.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la bona relació escola família i el sentiment de pertinença al grup. És una forma de conèixer-nos millor entre tots, així que estau tots convidats a participar-hi!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Esperam que us agradi i gaudiu d’aquesta activitat en família!

Conchi, tutora dels conills de 4 anys.