dilluns, 26 de març del 2012

Dracs, cavallers i princeses?

Hola famílies!

Avui hem iniciat una nova activitat, relacionada amb l'arribada del dia del llibre i la celebració de Sant Jordi.

La proposta consisteix en presentar el conte El cavaller Sant Jordi a poc a poc....Fins que arribin les vacances de Pasqua, cada dia anirem presentant una làmina que forma part d'aquest conte. D'aquesta manera, anirem descrubrint una part més de la historia i ens servirà per poder pensar-hi, fer hipòtesis sobre què passarà demà... una manera diferent de continuar amb el projecte de filosofia 3/18.

Cada dia vos anirem penjant la làmina presentada i la part del conte sobre la que hem reflexionat, així podreu anar descobrint, al mateix ritme que nosaltres, la llegenda del Cavaller Sant Jordi.
La proposta consisteix en present
ar el conte El cavaller Sant Jordi a poc a poc....Fins que arribin les vacances de Pasqua, cada dia anirem presentant una làmina que forma part d'aquest conte. D'aquesta manera, anirem descrubrint una part més de la historia i ens servirà per poder pensar-hi, fer hipòtesis sobre què passarà demà... una manera diferent de continuar amb el projecte de filosofia 3/18.tivitat relacionada amb el dia del llibre i la celebració de Sant Jordi.


Tot aquest procés anirà acompanyat de l'elaboració individual d'un llibre sorpresa. Us mantendrem informats! ;)

Aquestes són les làmines que hem presentat avui:

- El títol: Els personatges que hi apareixen i les seves característiques.

- El poble, el castell i la muntanya.


Salutacions!


Conchi, tutora dels Conills de 4 anys.