dilluns, 28 de maig del 2012

Fi del quadernet viatger: Irene

Hola famílies!

Avui na Irene ens ha duit el Quadernet Viatger amb moltes sorpreses. Una d'elles és que ha escrit ella mateixa, amb l'ajuda de la seva família, i ens ha sorprès molt! Què gran i que bé ho ha fet! Hem gaudit molt de conèixer un poquet més la seva història, les seves amistats, la seva família... Aquí teniu algunes fotos del moment:



Amb na Irene, donam per ben acabat el nostre Quadernet Viatger de la classe dels Conills. Aquest mes que queda de classe, el nostre Quadernet Viatger formarà part de la nostra biblioteca d'aula, com un conte més. El podrem mirar en el moment de joc per racons, al racó de contes i/o després d'acabar les nostres feinetes diàries.

Vull agrair una vegada més l'esforç que heu fet TOTES les famílies i us vull donar l'enhorabona perquè hem aconseguit recollir la història dels 25 infants de la nostra classe. Ha estat una experiència molt guapa i enriquidora per a tots els infants. Hem gaudit molt plegats i ens hem conegut una miqueta més tots i totes. Ara, aquest Quadernet Viatger, acompanyarà els infants de curs en curs i ells mateixos podran anar descobrint i recordant aquests moments...

Moltes gràcies famílies!!!!

Salutacions,
Conchi, tutora dels Conills de 4 anys.

2 comentaris:

Gael ha dit...

De nada Conchi fue muy lindo participar a nosotros y a Gael le gusto mucho , quedara un bonito recuerdo de sus compis y su maestra preferida. Besitos Gael y mami.

cpcancantop4 ha dit...

Se agradece trabajar con familias tan participativas en todos los sentidos! Mil gracias Gael y familia :D Besitos!!!!