dimecres, 6 de juny del 2012

Hem après molt sobre les formes geomètriques!

Hola famílies!

Com ja sabeu, aquest tercer trimestre, entre d'altres coses, hem aprofundit en el treball de les formes geomètriques a partir de la vida quotidiana i dels interessos dels infants. Cada setmana, ens ha arribat a la nostra classe un conte molt engrescador envers les formes bàsiques: cercle, quadrat, triangle i rectangle. A partir d'aquí hem treballat colors, lletres, números... tot d'una forma globalitzada!

A més, avui a la sessió d'artística el Senyor Van Gogh ens ha proposat fer un collage de les formes lliurement i han quedat unes produccions magnífiques!
Us adjuntam algunes de les fotos realitzades durant les darreres setmanes en relació a aquesta temàtica:Moltes gràcies per la vostra col·laboració, aportant retalls i diversos objectes de diferents formes!

Salutacions,
Conchi, tutora dels Conills de 4 anys.

3 comentaris:

Miguel Abril ha dit...

Bob Esponja un quadrat! No havia caigut!

Andrea ha dit...

Me encanto Conchi esta actividad!!! Besitos Mami de Gael.

Conchi Rotger ha dit...

Gracias Andrea! Es maravilloso ver como se fijan en las pequeñas cosas cotidianas, o escuchar conversaciones diciendo por ejemplo: "el meu bocata té forma de tringle", "jo duc un cercle a la camiseta"... Han estado muy motivados y han aprendido mucho!
Conchi.